Lembaga Pemasaran Pertanian Persukutuan (FAMA) Buka Pengambilan Kekosongan Jawatan Terkini ~ Mohon Sebelum 03 Februari 2021 - Suara Kerjaya!

Breaking

Friday, January 22, 2021

Lembaga Pemasaran Pertanian Persukutuan (FAMA) Buka Pengambilan Kekosongan Jawatan Terkini ~ Mohon Sebelum 03 Februari 2021


 

Pengambilan kekosongan jawatan terkini 2021 dibuka oleh pihak Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA). Kepada mereka yang berminat untuk melakukan permohonan jawatan kosong terkini yang dinyatakan sila ikuti segala perkongsian yang telah pasukan Suara Kerjaya sediakan di bawah ini. Semoga bermanfaat! 


Pengambilan calon kekosongan jawatan terkini ini dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat untuk menjawat jawatan seperti yang telah dinyatakan. Sila pastikan bahawa anda telah membaca serta memahami segala syarat yang dikehendaki secara teliti sebelum melakukan permohonan jawatan tersebut. 


Maklumat Kerjaya

Berikut adalah merupakan kekosongan jawatan yang ditawarkan :

 1. Jurujual Gred K2
----------------------------------------------------
 • Nama Majikan : Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA)
 • Tarikh Tutup :  03 Februari 2021 
Untuk memohon, sila rujuk pada pautan berikut

    > 1. Bagi calon yang berminat untuk melakukan permohonan, anda dikehendaki menghantar segala maklumat permohonan secara lengkap merangkumi resume anda beserta dengan pengalaman pekerjaan anda yang lepas (jika diperlukan).
    > 2. Sekiranya diperlukan, pemohon yang belum mempunyai akaun berdaftar hendaklah mendaftar akaun terlebih dahulu sebelum melakukan sebarang permohonan kekosongan jawatan yang dipaparkan.
    > 3. Hanya calon yang berkelayakan sahaja yang akan dipanggil untuk sesi temuduga manakala bagi permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh masa tiga bulan adalah dianggap sebagai tidak berjaya.
    > 4. Untuk mengetahui maklumat lanjut berkaitan dengan kekosongan jawatan yang ditawarkan sila klik pada pautan berikut KLIK SINI

Syarat Keperluan & Kelayakan Memohon

Sekiranya pemohon adalah merupakan individu yang berkelayakan dengan mempunyai kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, "A" Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional oleh pihak Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM), pemohon adalah dipelawa untuk mengisi kekosongan jawatan di atas. (sila rujuk iklan dan syarat kelayakan jawatan di bawah terlebih dahulu) 

Calon mempunyai kelebihan jika memiliki ciri-ciri seperti berikut :
 • Kemas
 • Mempunyai pengetahuan am
 • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (sila rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Kelebihan :
 • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik menanti pemohon
 • Cuti tahunan
 • Cuti sakit dan lain-lain (sila rujuk pada iklan permohonan kerja kosong di bawah)

Bagaimana Memohon

Permohonan kekosongan jawatan terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti segala arahan seperti di bawah ini.

Sila klik pada pautan "KLIK SINI" pada bahagian atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan kosong tersebut. 

Untuk permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar akaun terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan sebarang pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem. 

Para pemohon dinasihatkan agar sentiasa mengemaskini segala maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Untuk makluman, hanya calon yang berjaya disenarai pendek sahaja yang akan dipanggil untuk sesi temuduga. 

3 comments:

 1. Halo
  orang-orang baik saya di Asia, semoga ALLAH terpuji, nama saya Mahmud Simon, warga negara INDONESIA tetapi saya berbasis di sini di MALAYSIA; Saya ingin menggunakan media ini untuk memberi tahu Anda semua tentang kebaikan Tuhan yang akhirnya membawa saya ke pemberi pinjaman yang baik ini melalui Ibu Nurliana Novi, pemberi pinjaman pinjaman yang benar-benar asli bernama Elina Johnson, direktur ALL GRANT ELINA JOHNSON LOAN , setelah saya ditipu oleh  pemberi pinjaman palsu, saya bangkrut, putus asa dan tidak tahu harus berbuat apa dan siapa yang harus dipercaya, kemudian dia datang dan memberikan senyum lebar di wajah saya sebagai kejutan terbesar saya. Saya tahu sebagian besar dari Anda juga pernah menjadi korban penipuan, Anda tidak perlu repot lagi karena saya harus menyampaikan kabar baik dan satu-satunya pemberi pinjaman yang dapat Anda percaya,

  Sekali lagi setelah saya mendapat pinjaman darinya, saya berinvestasi dalam bisnis dan saya melihat bahwa saya membutuhkan lebih banyak, saya terkejut ketika ibu memberi saya pinjaman lain selain pinjaman sebelumnya, orang-orang baik saya, saya telah melihatnya dan saya bagian dari pengalaman, hari ini hidup saya mendapat giliran baru berkat ibu Elina, ya mungkin Anda takut karena kesaksian palsu yang Anda dengar tetapi saya adalah saksi dan jika saya berbohong semoga ALLAH mengambil nyawa saya, saya ada orang jika Anda mau pinjaman asli dia adalah satu-satunya yang dapat Anda percaya,

  Nyonya Elina Johnson dari ALL GRANT ELINA JOHNSON LOAN hubungi saja dia hari ini melalui email: elinajohnson22@gmail.com »atau Anda dapat menghubungi saya melalui email saya untuk panduan lebih lanjut; mahmudsimon2@gmail.com, dan saran cara mengajukan pinjaman dari Ibu Nurliana Novi di nurliananovi96@gmail.com. Saya menunggu untuk mendengar kabar baik Anda sendiri, Terima kasih semua dan semoga ALLAH terpuji.

  ReplyDelete